Samsung Galaxy S9 wallpaper gelekt: download ‘m hier

Samsung komt op 25 februari met de presentatie van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. In de weken voorafgaand aan de persconferentie komen we nu steeds meer te weten over het toestel. Nu zien we ook de Galaxy S9 wallpaper.

Galaxy S9 wallpaper

We zijn al veel te weten gekomen over de toekomstige opvolger van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het enige dat Samsung ons tot nu toe heeft verteld is dat er op 25 februari een persconferentie plaats zal vinden. Eerder dook ook al het verkooppakket op en verschenen vrijdagavond de eerste duidelijke foto’s van het toestel. Daarin zagen we ook de onderstaande wallpaper voor de S9 terugkomen.

Galaxy S9 wallpaper

De leaker Evan Blass heeft nu meer informatie gedeeld over de Samsung Galaxy S9 en wel in de vorm van de Galaxy S9 wallpaper. Deze wallpaper kun je nu downloaden naar je eigen toestel en instellen als achtergrond. De afbeelding heeft een resolutie van 2960 x 1600 pixels en kan vanwege de grootte het beste via een WiFi-verbinding gedownload worden.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is. Je kunt de achtergrond hier in volledige resolutie downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel