Evan Blass lekt foto’s Samsung Galaxy S9 en S9+: dikkere schermranden

Samsung zal eind februari de nieuwe Galaxy S9-serie presenteren. De smartphonefabrikant kwam al meerdere malen langs in het nieuws met de S9 en S9+. Nu is het hek écht van de dam, want Evan Blass heeft foto’s gedeeld van de twee smartphones. Opvallend zijn de dikkere schermranden aan de zijkant.

Galaxy S9 in beeld dankzij Evan Blass

Evan Blass is geen onbekende naam in telecomland. Met regelmaat weet deze man als eerst de wereld te informeren over de nieuwe toestellen. Vanavond heeft hij duidelijke foto’s gedeeld van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Hiermee krijgen we echt te zien hoe het toestel eruit komt te zien.

De vormgeving van het toestel is erg te vergelijken met die van de huidige Galaxy S8 en Galaxy S8+. We zien dat de randen aan de onderkant van het scherm wat dunner zijn geworden. Echter, als we naar de zijkanten kijken van het zogenoemde Infinity Display, lijken deze randen weer dikker. Foto’s van de achterkant zijn niet gelekt, maar dat zal niet lang meer duren verwachten we.

Samsung Galaxy S9 - S9 Plus

Volgens eerdere gegevens zou de Galaxy S9 voorzien zijn van een 5,8 inch display, een enkele camera, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een Exynos 9810 processor. Samsung voorziet de Galaxy S9+ van een 6,2 inch display met 6GB RAM, 128GB opslagruimte en een dubbele 12 megapixel camera. Beide toestellen krijgen een vingerafdrukscanner aan de achterzijde; niet meer naast de camera maar eronder. Er wordt ook gesproken over stereo-speakers.

Gisteren bevestigde Samsung dat het tijdens het Mobile World Congress inderdaad met de Galaxy S9 zal komen. Het bedrijf deelde een Galaxy S9 teaser, waarbij duidelijk werd dat de focus op de camera komt te liggen. We houden je uiteraard op de hoogte zodra er meer informatie bekend is!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel