Samsung Galaxy S9 en S9+ renders: video met tot nu toe bekende details

Samsung zal begin volgend jaar met de introductie van de Galaxy S9-serie komen. We zijn in de afgelopen tijd al wat één en ander te weten gekomen, en nu krijgen we een nieuwe frisse blik op de toestellen dankzij nieuwe Galaxy S9 renders. Het geeft een indruk van alle informatie die tot nu toe bekend is over de nieuwe toestellen.

Galaxy S9/S9+ renders

Een vingerafdrukscanner onder de camera, een dual-camera voor de S9+, een vergelijkbaar design als bij de S8 maar wel iets dunnere randen… het zijn enkele details van de S9-serie die we in de afgelopen tijd te weten zijn gekomen. Vermoedelijk geeft Samsung de presentatie in februari en moeten de toestellen in maart in de winkels liggen.

De Samsung Galaxy S9 is hot-item op het internet; niet gek, want de Galaxy S8 was (en is) een tof toestel met weinig écht grote minpunten; zo kon je lezen in onze Galaxy S8+ review. Het onderscheid tussen de S9 en S9+ zal wel groter zijn; namelijk een dual-camera en stereo-speakers voor het Plus-model.

Op basis van de tot nu toe bekende informatie heeft een fanatiekeling veel energie gestoken in nieuwe renders. De informatie die tot nu toe bekend is, is verwerkt in de video zodat we een goed beeld krijgen van wat de toestellen te bieden hebben en hoe ze er waarschijnlijk uit komen te zien. Het resultaat hiervan vind je in onderstaande video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel