OnLeaks deelt meerdere foto’s van nieuwe Samsung Galaxy S9

Een nieuwe bron heeft meer een aantal afbeeldingen gedeeld waarop het mogelijke nieuwe vlaggenschip van Samsung is te zien; de Galaxy S9. Het toestel zal samen met de S9+ begin volgend jaar aangekondigd worden.

Galaxy S9 door OnLeaks

Nadat we vorige week al een 360-graden video-render te zien kregen en bekend werd dat de S9 voor de nieuwe controletesten was gezakt, zien we nu nieuwe foto’s van de Galaxy S9. Het design zal niet gek veel afwijken met die van de Galaxy S8. De smartphone van Samsung moet het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant worden voor 2018.

De foto’s die nu zijn verschenen doen denken aan de foto’s van vorige week, maar we krijgen het toestel nu duidelijker te zien. Waar de S9+ naar verwachting over een dual-camera zal beschikken, krijgt de S9 een enkele camera mee. Samsung zal wel de vingerafdrukscanner verplaatsten naar onder de camera, in plaats van ernaast. Tevens zal Samsung (gelukkig) vasthouden aan de 3,5 millimeter aansluiting voor een hoofdtelefoon.

Samsung Galaxy S9 render onleaks

Vermoedelijk zal Samsung eind februari, tijdens het Mobile World Congress de nieuwe toestellen presenteren. Eerder deed Evan Blass al een boekje open met de mogelijke specificaties van de smartphones. De bron waar deze foto’s van zijn heeft in het verleden met regelmaat juiste informatie gehad over nog niet aangekondigde toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel