Samsung Galaxy S8, S8+ en Note 8 tijdelijk met €50 cashback: informatie en prijzen

Samsung heeft een interessante cashback-actie voor drie van haar toestellen. Bij aankoop van een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ of Galaxy Note 8 krijg je tijdelijk 50 euro terug op je rekening gestort. We zetten de details van de aanbieding op een rij.

Cashback op Galaxy S8, S8+ en Note 8

Samsung heeft een nieuwe actie lopen waarmee je met extra voordeel een nieuwe smartphone aan kunt schaffen. Het gaat om de Samsung Galaxy S8, S8+ en Note 8 waarbij je gebruik kunt maken van de cashback actie. Hierdoor krijg je in de maand december een financiële meevaller. Altijd leuk!

Je aankoop moet gedaan worden in de periode van 4 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Hiervoor moet je het toestel aanschaffen bij een deelnemende winkel waarvan je een overzicht onderaan dit bericht vindt. Vervolgens kun je je via de site van Samsung aanmelden voor de cashback-actie door het formulier in te vullen, samen met een aankoopbon, foto van de streepjescode met het IMEI en EAN-nummer. Dit moet je dan wel doen voor 22 januari 2018.

Goed om te weten

De cashback-actie geldt niet voor geïmporteerde toestellen, dus houd er rekening mee dat je hem bij een deelnemende winkel koopt. Het maakt niet uit of je het toestel los aanschaft of in combinatie met een abonnement. Hieronder zie je waar je terecht kunt.

Mocht je niet zeker zijn van of de winkel ook meedoet omdat deze het niet vermeldt op de website, neem dan contact op met de winkel om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Ben je benieuwd naar onze bevindingen van de toestellen? Op DroidApp vind je onze uitgebreide testverslagen in de Galaxy S8+ review en de Galaxy Note 8 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel