Nieuwe 360-graden render laat mogelijk design van Galaxy S9 zien

De Samsung Galaxy S9 zal begin volgend jaar gepresenteerd worden, zo wisten bronnen eerder te melden. Een Franse website heeft aan de hand van exclusieve informatie een nieuwe render samengesteld van de Galaxy S9.

Galaxy S9 in 360-graden render

Toegegeven, de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nog altijd erg goede toestellen. Toch kijken we ieder jaar weer uit naar de nieuwe opvolger en deze keer zal dat de Samsung Galaxy S9 zijn, waarover we al veel te horen hebben gekregen. We schreven al dat een doorgaans goed geïnformeerde bron wist te vertellen dat het toestel er minder sprankelend uit zal gaan zien dan we verwacht hadden, maar toch is het weer een mooi toestel geworden.

De beelden in de video hieronder zijn samengesteld aan de hand van de tot nu toe bekende informatie. Ook zou de bron beschikken over bepaalde informatie. De Galaxy S9 zal uitgerust zijn met een 3,5 millimeter aansluiting, yeah! De S9 krijgt een enkele camera, de S9+ een dual-camera, zo bleek eerder. De verticale opstelling valt op, met daaronder de vingerafdrukscanner. De beelden zijn samengesteld met OnLeaks, ook een bekende bron in deze wereld.

Ook van de Galaxy S9+ is er een render gemaakt. Deze vind je hieronder.

Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel