Samsung Galaxy S8/S8+: ‘update naar Android 8.0 Oreo komt eind januari’

Samsung is momenteel met een groep gebruikers de beta-versies aan het testen van Android 8.0 Oreo voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Nu krijgen we ook meer een indicatie van wanneer de update verwacht wordt.

Oreo voor Galaxy S8 in januari?

Eerder werd al duidelijk dat Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ begin 2018 ergens zou voorzien van een update naar Android 8.0 Oreo. Dit is een vrij ruime periode, maar nu krijgen we iets meer duidelijkheid.

Op dit moment worden meerdere beta-versies getest door gebruikers van de S8/S8+ en hierdoor kan de software zoveel mogelijk geoptimaliseerd en verbeterd worden. In een reactie laat het development-team van Samsung uit Groot-Brittannië weten dat de update klaar moet zijn in 2018. Hierbij wordt gesproken over een verwachting van eind januari, of eventueel begin februari als er nog problemen opduiken.

Galaxy S8 Oreo januari

Verschillende fabrikanten, waaronder Nokia en Sony hebben hun toestellen al vrij snel voorzien van de update. Samsung, LG en HTC zijn samen met nog andere fabrikanten bezig om de update geschikt te maken voor hun toestellen. Zodra er meer bekend is over de uitrol van de updates, houden we je uiteraard op de hoogte.

Lees ook: Opinie: Beste fabrikant, waar blijft mijn update?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel