Screenshots: Android 8.0 Oreo beta op de Galaxy S8, met nieuwe emoji

Samsung heeft het beta-programma voor de Galaxy S8 definitief opengesteld. Het gaat om Android 8.0 Oreo beta die nu wordt verspreid. Dankzij de screenshots krijgen we een voorproefje van wat we kunnen verwachten, samen met de nieuwe emoji.

Galaxy S8: Android Oreo beta

De eerste gebruikers die zich hebben aangemeld voor het beta-programma van Samsung voor de Galaxy S8 krijgen Android 8.0 Oreo beta aangereikt. Helaas is deze beta niet beschikbaar in de Benelux, maar krijgen we wel een goed inzicht in wat we kunnen verwachten.

Samsung Galaxy S8 Oreo beta

Android 8.0 Oreo voor de Galaxy S8 brengt verschillende nieuwe functies. Zo kun je PiP gebruiken, dit staat voor Picture-in-Picture en laat je een app-venster over een andere app tonen. De andere verbeteringen die Google heeft toegevoegd aan Oreo zijn notificatie-kanalen, Adaptive icons en nog veel meer. Alle wijzigingen vind je in ons artikel over Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy S8 Oreo beta

Samsung heeft op haar beurt de Galaxy S8 met de Oreo-update voorzien van enkele verbeteringen in de Samsung Experience skin.

Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta

Een voorbeeld hiervan zijn de nieuwe emoji. Een indruk krijg je via de bovenstaande screenshots. De nieuwe emoji die Samsung heeft toegevoegd, vind je hieronder.

Android 8.0 Oreo wordt dus nu getest voor de Galaxy S8-serie. Het is onduidelijk wanneer Samsung de nieuwe update voor iedereen beschikbaar stelt. Eerder gingen de berichten al rond waarbij werd gesproken over begin 2018.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel