Samsung begint begin 2018 met uitrollen Android 8.0 Oreo update

Samsung zal begin 2018 beginnen met het uitrollen van Android 8.0 Oreo voor de verschillende toestellen. Dit wordt duidelijk gemaakt door Samsung in Turkije. De update komt onder andere beschikbaar voor de Galaxy Note 8 en Galaxy S8-serie.

Samsung en Android 8.0 Oreo

Samsung Turkije heeft iets meer bekend gemaakt over wanneer de verschillende Galaxy-smartphones voorzien zullen worden van een update naar Android 8.0 Oreo. Hoewel het nog steeds allemaal onduidelijk blijft welke toestellen precies de update zullen krijgen, wordt het duidelijk dat we niet meer dit jaar de update hoeven te verwachten.

Samsung Android 8.0 Oreo 2018

Op een lokaal portal van Samsung Turkije wordt gesproken over een uitrol van Android 8.0 Oreo in begin 2018. Ook hierbij worden geen modellen genoemd, maar het moet heel gek lopen willen de Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Note 8 niet als eerst aan de beurt zijn.

We verwachten daarna de update voor de Galaxy S7-serie, maar het is onduidelijk of de Galaxy S6-serie en de Note 4 de update ook krijgt. Wel zal de A-serie, in ieder geval uit 2017 en mogelijk ook uit 2016, voorzien worden van Oreo, zo verwachten wij.

Verbeteringen in Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies. Zo kan er dankzij de notificatie-kanalen gerichter ingesteld worden welke notificaties je wilt ontvangen. Daarbij is er Picture-in-Picture waarmee je een app in een kleiner scherm over je huidige scherm kunt leggen. Ook is er een nachtmodus te vinden en zijn er veel snelheids- en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

DroidApp zal je op de hoogte houden zodra er meer bekend is over de uitrol van de updates. Raadpleeg ook ons uitgebreide Android 8.0 Oreo update overzicht, daar zie je precies welk toestel wanneer de update krijgt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel