‘Samsung Galaxy S9 komt maand eerder; tijdens het Mobile World Congress?’

Samsung zou volgens nieuwe berichten de Samsung Galaxy S9 eerder uitbrengen dan we van de Koreaanse fabrikant gewend zijn. Mogelijk wordt de smartphone, die uitgebracht wordt in twee varianten, tijdens het Mobile World Congress aangekondigd.

Galaxy S9 tijdens het Mobile World Congress?

Samsung zal volgens een doorgaans goed geïnformeerde Russische bron de Samsung Galaxy S9 eerder presenteren dan bij de S8 het geval was. Volgens de bron staat de smartphone-introductie gepland voor februari 2018, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 mobile world congress

Snapdragon 845

Samsung kwam met de S6 op 1 maart, de S7 op 21 februari (tijdens het MWC) en de S8 kwam vorig jaar eind maart. De reden van dat de Galaxy S9 vermoedelijk weer in februari komt heeft te maken met de Snapdragon 845 processor van Qualcomm.

Dit wordt de high-end SoC en wordt binnenkort getoond. In Amerika wordt de Galaxy S-serie van Samsung niet van een eigen Exynos maar van een Snapdragon-processor voorzien. De verwachting is, dat Samsung weer in het begin exclusief het recht heeft om de processor te gebruiken voor hun high-end device.

Eerder werd al duidelijk dat er in ieder geval twee verschillende modellen voor de Galaxy S9-serie verwacht worden. Zodra er meer bekend is over de opvolger van de S8-serie, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel