Download: Always On Display voor elke Samsung met Nougat, zonder root

Wanneer je in het bezit bent van een Samsung Galaxy, maar niet de functie Always On Display hebt, is er goed nieuws. Zonder root-toegang kun je de handige feature gebruiken op je eigen Samsung toestel.

Always On Display op elke Samsung

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy met Android 7.0 Nougat, maar toch de functie Always On Display missen, dan is daar nu een oplossing voor. Want met de introductie van de Galaxy S7 (Edge) is deze functie wel te vinden op de Galaxy-smartphones, maar op de eerder uitgebrachte devices niet.

Een XDA ontwikkelaar laat je nu het Always On Display op je eigen smartphone gebruiken, zonder dat hier root-toegang voor nodig is. Hierdoor kun je de applicatie bijvoorbeeld gebruiken op de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016) en Galaxy J-serie met AMOLED-display.

Met het Always On Display krijg je snel inzicht in je meldingen en notificaties zonder eerst het scherm in te hoeven schakelen. Dankzij AMOLED worden alleen de nodige pixels opgelicht wat weer energie bespaart. De ontwikkelaar laat weten dat er nog gewerkt wordt aan deze versie en dat er nog bugs op kunnen treden en wellicht niet alle functies even goed werken.

Installatie

Om het Always On Display te gebruiken dient je smartphone dus te draaien op Android Nougat of hoger met de standaard Samsung (TouchWiz-Experience) interface-skin. Om de app te gebruiken dien je de APK-bestanden genaamd AODService en AOD_PluginService te installeren, beiden beschikbaar in de thread van XDA via deze link. Hier zullen de installatiebestanden ook bijgewerkt worden als er een update is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel