Galaxy S8 en S8+ krijgen beveiligingsupdate oktober 2017 uitgerold in Nederland

Van de week verscheen de beveiligingsupdate voor oktober 2017 al voor de Galaxy S7-serie. Nu is Samsung ook begonnen met het uitrollen van de nieuwste security patch voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Galaxy S8: beveiligingsupdate oktober 2017

Samsung is druk bezig met het uitrollen van updates deze week. Enkele dagen geleden werd namelijk begonnen met het verspreiden van de laatste Android beveiligingsupdate voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Voor degenen met een Galaxy S8 of Galaxy S8+ is er nu ook goed nieuws, want ook voor deze twee toestellen staat de update inmiddels klaar.

Galaxy S8 beveiligingsupdate oktober 2017

Beveiligingsupdate oktober 2017 werd begin deze maand door Google aangekondigd. De security patches die iedere maand verschijnen dichten lekken in de beveiliging van Android. Daarnaast heeft Samsung de update uitgebreid met een aantal andere verbeteringen. Zo is de stabiliteit van de launcher verbeterd en geldt dit ook voor de ondersteuning voor DeX, waarbij je op je telefoon de desktopervaring kunt beleven.

De update is circa 480MB groot en wordt OTA aangeboden. Als eerst zijn de unbranded exemplaren aan de beurt, dus zonder T-Mobile- of Vodafone branding. We raden je vanwege de grootte aan, de update via een WiFi-verbinding te downloaden. Met het updaten raak je geen gegevens kwijt.

Wil je alles uit je Galaxy S8 halen, lees dan ons uitgebreide artikel met 41 Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel