Android beveiligingsupdate oktober 2017: 14 patches doorgevoerd

Google heeft de beveiligingsupdate voor oktober uitgebracht voor Android. Met de beveiligingsupdate oktober 2017 worden zo’n 14 patches doorgevoerd die Android weer een stuk veiliger moet maken.

Android beveiligingsupdate oktober 2017

Er is een nieuwe security patch uitgebracht voor Android. Iedere maand brengt Google een beveiligingsupdate uit voor het mobiele besturingssysteem van Google. Deze maand is de update aanzienlijk kleiner dan eerder uitgebrachte updates.

Deze maand worden 14 patches doorgevoerd in de Android beveiligingsupdate oktober 2017. Deze zijn onderverdeeld in twee patches; een van 1 oktober en een van 5 oktober. Sommige onderdelen van de update zijn alleen bedoeld voor toestellen met een bepaald type processor.

De update wordt vanaf nu verspreid voor de Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Nexus 6, Nexus 9 en Nexus Player. Voor de toestellen van de andere fabrikanten is het aan de fabrikant om de update uit te rollen naar de verschillende smartphones. De Factory Images en OTA images zijn door Google online gezet.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel