Huawei P8 (Lite) en Huawei P9 (Lite) ontvangen beveiligingsupdate augustus 2017

Huawei rolt in Nederland voor diverse eerder uitgebrachte toestellen een nieuwe security-update uit. Met de nieuwe update voor de Huawei P8 (Lite) en Huawei P9 (Lite) staat beveiligingsupdate augustus 2017 klaar.

Huawei P8/P9 Lite: beveiligingsupdate augustus

De Huawei P-serie is de meest succesvolle smartphonelijn van de Chinese fabrikant. Inmiddels zijn we aangekomen bij de Huawei P10 serie die met regelmaat updates krijgt. Nu is er bij Huawei tijd vrijgemaakt voor de uitrol van een update voor eerder uitgebrachte toestellen. Voor de Huawei P8 Lite en Huawei P9 Lite staat beveiligingsupdate augustus 2017 klaar.

Huawei P9 Lite beveiligingsupdate augustus 2017

Deze update dicht enkele tientallen lekken in de beveiliging van Android. We raden je om die reden ook zeker aan de update te installeren. Voor de P8 Lite heeft de update versienummer B605 meegekregen en versie B388 voor de P9 Lite, zo laten gebruikers aan DroidApp weten. Mocht je de update ook binnen hebben gekregen op je Huawei P8 of Huawei P9, dan horen we dat graag!

De update wordt OTA beschikbaar gesteld. Je krijgt hier vanzelf een melding van op je toestel. Er gaan met het updaten geen bestanden of gegevens verloren. Wel raden we je aan om vanwege de grootte van de update de download via een WiFi-verbinding te doen.

Het kan zijn dat de update nog niet voor iedereen beschikbaar is, zo blijkt uit navraag door DroidApp. Het lijkt dus te gaan om een gefaseerde uitrol.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel