Samsung Galaxy S7 (Edge) ontvangt beveiligingsupdate oktober 2017

Samsung rolt in Nederland voor de S7-serie een nieuwe update uit. Gebruikers van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge krijgen beveiligingsupdate oktober 2017 uitgerold. Hiermee wordt duidelijk dat de update van september wordt overgeslagen. We zetten de details op een rij.

Beveiligingsupdate oktober voor Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden vanaf nu bijgewerkt met een nieuwe update. Het gaat in eerste instantie om de unbranded versies van de twee high-end smartphones. Gebruikers melden aan DroidApp dat het gaat om een update die circa 122 MB groot is en dus gewoon OTA (via het toestel) aangeboden wordt.

galaxy s7 beveiligingsupdate oktober 2017

We springen direct naar de beveiligingsupdate oktober 2017, die door Google begin deze maand is vrijgegeven. De update is opvallend, omdat eigenlijk verwacht werd dat de security patch van september nog uitgerold zou worden. We vermoeden dat Samsung de verbeteringen uit die patch heeft verwerkt in de oktober-update.

Update downloaden

De update wordt vanaf nu aangeboden voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Vanwege de grootte van de update raden we je aan de update via een WiFi-verbinding te downloaden. De update heeft voor de S7 versienummer G930FXXU1DQJ1 gekregen en voor de S7 Edge G935FXXU1DQJ1.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel