Samsung brengt Galaxy S8 en Galaxy S8+ in het roze uit in Nederland

Samsung heeft ervoor gekozen het vlaggenschip; de Galaxy S8 en S8+, uit te brengen in een nieuwe kleur; Rose Pink. De roze Galaxy S8 komt beschikbaar naast de drie andere kleuren waarin het toestel op dit moment officieel verkrijgbaar is in ons land.

Samsung Galaxy S8 in het roze

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ komen in een nieuwe kleur naar Nederland. Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat vanaf begin oktober de kleur ‘Rose Pink’ wordt toegevoegd aan de bestellijst. Op dit moment heeft Samsung de kleuren Orchid Gray, Midnight Black en Arctic Silver om uit te kiezen voor de twee high-end smartphones. Ook is de telefoon in het Coral Blue te vinden bij verschillende aanbieders.

Samsung Galaxy S8 roze

De roze kleur dook eerder al op in verschillende landen maar komt nu dus officieel naar Nederland. De mogelijkheden en het design is verder gelijk aan die van andere kleuren. Zo kun je bij de S8 genieten van een 5,8 inch Super-AMOLED display en bij de S8+ van een 6,2 inch display. Bij beide versies loopt het scherm aan de zijkanten door; het zogenoemde Infinity Display. Er is een 12 megapixel camera, 8MP front-camera en vele andere mogelijkheden.

Vanaf begin oktober is de roze Galaxy S8 verkrijgbaar voor een prijs die vermoedelijk iets hoger zal liggen dan de huidige prijs van de S8. Echter hebben diverse winkels de roze variant al op voorraad. Alle actuele prijzen en details vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s van de S8 en S8+.

Lees ook onze uitgebreide Galaxy S8+ review en een interessant overzicht van meer dan 40 Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel