Samsung Galaxy S8 komt in nieuwe kleuren: Coral Blue en Rose Pink

Samsung heeft twee nieuwe kleuren aangekondigd voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het gaat om een zacht-roze kleur waarin het toestel wordt gehuld; Rose Pink en koraalblauw; ofwel Coral Blue. Op dit moment hebben we in Nederland officieel alleen de keuze uit zwart, zilver en grijs.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn het paradepaardje van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De toestellen verkopen als warme broodjes en in onze Samsung Galaxy S8+ review waren we al erg enthousiast over de smartphone. Nu komt het toestel in twee nieuwe kleuren op de markt; Coral Blue en Rose Pink.

Samsung Galaxy S8 Coral Blue

De Coral Blue kleur zagen we eerder bij de Galaxy S7 Edge en is er nu dus voor de Galaxy S8 en S8+. Het toestel wordt daarnaast ook uitgebracht in de kleur Rose Pink, een zachtroze kleur voor de smartphone. Samsung presenteert de roze variant van de Galaxy S8+ nu enkel in Taiwan en het is onbekend of deze kleur ook naar ons land zal komen. De S8 in het koraalblauw komt wel naar Nederland, zo heeft Samsung zojuist bevestigd. De specificaties zijn verder identiek.

Samsung Galaxy S8+ rose pink

Alle details over de S8 en S8+ vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. Daar vind je ook de prijzen van de S8 in de nieuwe kleur. En natuurlijk vind je meer in ons uitgebreide Galaxy S8 tips artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel