Hoesjesfabrikant lekt definitief ontwerp van Samsung Galaxy S9 en S9+

We kunnen er de laatste dagen en weken niet omheen: de Samsung Galaxy S9. Opnieuw laat het toestel van zich horen. Een hoesjesfabrikant heeft het ontwerp van de S9 gelekt met nieuwe foto’s. In het verleden was deze bron accuraat.

Galaxy S9 door hoesjesfabrikant gelekt

In het nieuwe jaar kunnen we de Samsung Galaxy S9 verwachten. Al eerder werd duidelijk dat de S9 niet enorm anders zal zijn in vergelijking met de Galaxy S8. De smartphone-fabrikant zal wel de randen aan de boven- en onderkant iets dunner maken en de vingerafdrukscanner verplaatsen naar de achterzijde; onder de camera.

Bij de S8-serie was deze naast de camera geplaatst wat bij veel gebruikers en ook bij ons niet echt positief uitpakte. Op de Galaxy S9 zal een enkele camera geplaatst worden, de S9+ krijgt een dual-camera. De hoesjesfabrikant Mobile Fun lekt nu nieuwe beelden van de S9 en S9+. We zien overeenkomsten met de eerder uitgelekte beelden. In het verleden wist dezelfde fabrikant al het ontwerp te onthullen van verschillende iPhone-modellen en de Galaxy Note 8.

Samsung komt naar verwachting eind februari met de introductie van de S9-serie, rond het Mobile World Congress. We houden je uiteraard op de hoogte zodra er meer informatie bekend is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel