Evleaks lekt data over aankondiging en verkrijgbaarheid Galaxy S9

Het moment van de Galaxy S9 nadert bijna, we moeten nog ruim een maandje wachten op het toestel. De doorgaans goed geïnformeerde leaker Evan Blass heeft nu informatie gedeeld met verschillende belangrijke data.

Data Galaxy S9

Evan Blass, ofwel Evleaks, is geen onbekende bron in de telecomwereld. De leaker heeft met regelmaat de laatste informatie omtrent nieuwe toestellen van de verschillende merken. Opnieuw is er nu nieuws over de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Van de twee toestellen was al bekend dat de smartphones rond het Mobile World Congress gepresenteerd zouden worden.

Volgens Evleaks is de launch gepland voor 26 februari 2018. Dit zou betekenen dat het op de beursdag zelf gehouden wordt, en niet op de avond voorafgaand het event. Echter wordt de kans op 25 februari groter geacht, omdat het voor dergelijke grote fabrikanten niet heel gebruikelijk is om een presentatie te houden als de beurs al aan de gang is.

Samsung Galaxy S9 data

Er worden nog meer data genoemd. Volgens de bron, een belangrijk persoon van een grote case-fabrikant die goed op de hoogte zou zijn. zou het toestel vanaf 1 maart gepre-orderd kunnen worden. Vervolgens zal de Samsung Galaxy S9 vanaf 16 maart verscheept worden. Het is nog niet duidelijk of dit overzicht voor de wereldwijde release geldt, of alleen voor bepaalde regio’s.

Vorige week verscheen een foto van het Galaxy S9 verkooppakket, waardoor we steeds meer bevestiging kregen van de specificaties van het toestel. De processor, de Exynos 9810, werd eerder door Samsung al gepresenteerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel