Samsung Galaxy S9 duikt op in nieuwe foto: met toch een dunne schermrand

Samsung zal vermoedelijk over een maand de nieuwe Samsung Galaxy S9 presenteren. De Koreaanse fabrikant zal dan ook de S9+ aankondigen. Tot die tijd moeten we het doen met de informatie die we steeds binnenkrijgen. Nu zien we een nieuwe foto van de Galaxy S9 met toch dunnere schermranden.

Galaxy S9 mogelijk op nieuwe foto

Het plan zou zijn geweest om de Galaxy S9 nog dunnere schermranden te geven dan de Galaxy S8. Echter was het toestel gezakt bij de interne testen en zou Samsung over zijn gestapt op plan B. In dit plan stond dat de schermranden toch niet veel dunner konden worden, omdat de techniek daar simpelweg nog niet voldoende klaar voor is.

Als we de nieuw opgedoken foto bekijken, kunnen we voorzichtig concluderen dat Samsung toch de schermranden wat meer heeft kunnen uitgummen. Dit zien we terug in de onderste schermrand. De S9 zal volgens de foto ook voorzien zijn van een Bixby-button en aan diezelfde kant ook de volumetoetsen. Het is niet duidelijk of de foto inderdaad de nieuwe S9 toont. We moeten de informatie dan ook met een korreltje zout nemen.

Samsung Galaxy S9 foto

Eerder werd al duidelijk dat de Galaxy S9-serie voorzien zal zijn van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. In tegenstelling tot de S8 en Note 8 zal deze niet naast de camera geplaatst worden maar eronder. De S9+ zou enkele extra’s bieden zoals een groter scherm, een dual-camera en stereo-speakers. Volgens nieuwe informatie zouden alle twee de S9-modellen voorzien zijn van 6GB RAM-geheugen.

Wij verwachten dat de aankondiging op 25 februari zal plaatsvinden. Dit is de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. De jaarlijkse telecombeurs begint dit jaar op 26 februari 2018 en eindigt op 1 maart 2018. Samsung heeft nog geen datum of informatie losgelaten over een eventuele introductie. Eerder werd al wel de Exynos 9810 processor aangekondigd, die we vermoedelijk in het toestel zullen terugzien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel