Definitief: Samsung kondigt Galaxy S9 aan op Mobile World Congress 2018

Tijdens de komende editie van het Mobile World Congress zal Samsung haar nieuwe high-end smartphone aankondigen. Het gaat natuurlijk om de Samsung Galaxy S9. De Koreaanse fabrikant heeft dit bericht nu bevestigd.

Aankondiging Galaxy S9 tijdens MWC

Op 26 februari 2018 start in Barcelona de 2018-editie van het Mobile World Congress. Doorgaans wordt het evenement door verschillende fabrikanten aangegrepen om hun nieuwste apparaten te presenteren. We verwachten veel nieuws van Nokia en toestellen met de Snapdragon 845; mogelijk een nieuw high-end toestel van Sony en wellicht LG.

Er gingen al langere tijd geruchten dat Samsung haar nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ tijdens het Mobile World Congress van 2018 zou willen aankondigen. Echter bleef het bij geruchten en bleef een bevestiging uit.

DJ Koh, president van Samsung Mobile, heeft tijdens nu bevestigd dat de Samsung Galaxy S9 aankondiging inderdaad plaats zal vinden tijdens het Mobile World Congress. Een datum hierbij is nog niet genoemd, maar zoals we vandaag al bij het artikel met een opgedoken foto schreven, verwachten we 25 februari. Dit is de dag voorafgaand aan de beurs.

Uiteraard zal DroidApp uitgebreid verslag doen van de gebeurtenissen rondom het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel