Definitief bevestigd met teaser: Galaxy S9 wordt 25 februari aangekondigd

Eindelijk is het officieel. Samsung zal op 25 februari 2018, voorafgaand aan het Mobile World Congress de Samsung Galaxy S9 presenteren. Daarnaast wordt ook verwacht dat hier de Galaxy S9+ aangekondigd zal worden. Samsung heeft nu persuitnodigingen de deur uitgedaan, waarbij het spreekt over The Camera. Reimagined.

Galaxy S9 aankondiging op 25 februari

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zullen op 25 februari een opvolger krijgen. Al maandenlang gaan er geruchten over het nieuwe toestel van de Koraanse fabrikant. Later werd ook al bekend gemaakt dat het toestel op het MWC gepresenteerd zou worden, maar nu is er eindelijk ook de bevestiging van Samsung zelf.

Zoals we hadden verwacht vindt de aankondiging plaats op 25 februari 2018, één dag voordat de beurs zelf van start gaat. Het event begint om 18:00 uur en het Samsung Unpacked 2018 event zal live gestreamd worden. Ook Huawei houdt op 25 februari een persconferentie, zo schreven we gisteren.

De Samsung Galaxy S9 en S9+ krijgen naar alle waarschijnlijkheid een vergelijkbaar design als bij de Galaxy S8; mogelijk met nog iets dunnere randen. Daarbij krijgt de S9+ een dual-camera. De verwachting is ook dat de toestellen geleverd worden met ondersteuning voor hogere kwaliteit slow-motion; met 480 frames per seconde met een resolutie van 1080p.

Samsung Galaxy S9 teaser 25 feb

In de teaser wordt duidelijk dat het vooral om de camera zal draaien. Met de tekst “The Camera. Reimagined” wordt beweerd dat op het gebied van camera alles uit de kast gehaald zal worden. De Galaxy S-toestellen van Samsung staan doorgaans al bekend als erg goed. Volgens geruchten zou het toestel mogelijk medio maart (rond de 16e) al uitgeleverd worden. Natuurlijk houdt DroidApp je op de hoogte van de gebeurtenissen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel