Huawei plant persconferentie tijdens Mobile World Congress 2018

Huawei heeft een persconferentie gepland staan op de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress. De Chinese fabrikant zal hier nieuwe ontwikkelingen presenteren en mogelijk ook nieuwe apparaten. Wat kunnen we van Huawei tijdens het MWC verwachten?

Huawei tijdens MWC 2018

Zojuist is in de berichtenbox van DroidApp nieuwe informatie binnengekomen over Huawei. De smartphonefabrikant zal op zondag 25 februari 2018 een persconferentie houden in Barcelona. Niet heel toevallig, want de dag erna begint de eerste officiële dag van het Mobile World Congress. Fabrikanten tonen hier hun nieuwe snufjes en sommige fabrikanten hun nieuwe vlaggenschip.

Als we de berichten tot nu toe mogen geloven, zal het een wat rustiger jaar worden, hoewel Nokia veel in petto zal hebben. Samsung kondigt vermoedelijk dezelfde dag in de avond de Samsung Galaxy S9 aan, en Sony komt met vermoedelijk de Xperia XZ Pro. Echter zal LG hoogstens met de LG V30α komen, maar krijgen we de LG G7 niet te zien. De merken zouden mogelijk niet willen concurreren met Samsung.Huawei Mobile World Congress 2018

 

Berichten die nu rond gaan is dat Huawei hier niet de Huawei P11 zal presenteren. Mogelijk vindt de aankondiging hiervan pas in april plaats. De kans wordt ook mogelijk geacht dat de smartphone de naam Huawei P20 meekrijgt. Huawei houdt de aankondiging  in Barcelona op dezelfde plaats als waar Samsung in 2015 en 2016 haar vlaggenschip (Galaxy S5 en Galaxy S6) heeft aangekondigd. Dit is een enorme ruimte, waarbij het niet gek is als je hier grote aankondigingen doet.

Het is onduidelijk wat Huawei aankondigt tijdens het MWC. We vermoeden dat er meer  bekend wordt gemaakt over enkele slimme opties zoals de Animoji en de eigen variant van Face ID. Of we ook nieuwe smartphones gaan zien, we betwijfelen het. Normaal zou de geruchtenmolen van nieuwe Huawei-smartphones al op volle toeren moeten draaien. We houden je uiteraard op de hoogte.

Voor in je agenda:

  • Huawei aankondiging MWC 2018 – Zondag 25 februari 2018 – 14:00 – 15:00 uur
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel