‘LG heeft ontwikkeling G7 geschrapt; begint nu opnieuw’

LG weet de gemoederen flink bezig te houden. We weten nog vrijwel niks over de opvolger van de LG G6 en het is onduidelijk wanneer we de G7 kunnen verwachten. Opvallende berichten verschenen vorige week en nu is er wederom een interessant bericht naar buiten gebracht. De smartphonefabrikant zou de huidige plannen in de prullenbak hebben gegooid.

Plan B voor LG G7

LG lijkt aan een Plan B te werken voor de LG G7. We kregen vorige week van LG te horen dat het niet meer ieder jaar een high-end smartphone op de markt wil brengen; alleen nog wanneer nodig. Nu heeft LG hier best een punt, maar het is onduidelijk wat de plannen zijn voor de LG G7. We zagen gisteren nog een render, maar nieuwe berichten laten vraagtekens zien of het toestel er inderdaad zo uit komt te zien.

LG G7 concept
Concept van de LG G7

Een LG-official, die anoniem wil blijven, heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan tegenover The Korea Herald. Direct na de aankondiging van de vice-voorzitters op de CES, is een bericht uitgestuurd naar de functionarissen van de ontwikkelafdeling om opnieuw te beginnen. Het gaat hierbij om het opnieuw beginnen met het design van de LG G7. We zullen enkele hardware-componenten (vermoedelijk de Snapdragon 845) wel verwachten, zo lijkt het, maar het design moet anders. De huidige plannen zouden door LG in de prullenbak gegooid zijn. Volgens de bron zou LG ook geen sterk verkoopargument kunnen vinden om de LG G7 te promoten.

De verwachting is dat LG in april de LG G7 zal presenteren, maar bevestigd is dit nog niet. Uiteraard houden we je op de hoogte. De twee vlaggenschepen van LG zijn momenteel de LG V30 en de inmiddels scherp geprijsde LG G6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel