Nokia: MWC 2018 wordt geweldig; maar wat kunnen we verwachten?

Nokia heeft zich uitgelaten over de komende editie van het Mobile World Congress. Volgens de berichten vanuit HMD Global wordt het MWC 2018 een geweldige editie. Wat heeft Nokia allemaal in petto voor ons?

Nokia tijdens MWC 2018

Vorig jaar was Nokia groots aanwezig op het Mobile World Congress. Dankzij HMD Global verscheen het merk met een fantastische comeback en moet je kijken waar het na één jaar staat; een mooie line-up van toestellen en een updatebeleid waar andere fabrikanten een voorbeeld aan kunnen nemen. De 2018-editie van het MWC belooft wederom een mooie editie te worden.

Volgens Juho Sarvikas, Chief Product Officer van HMD Global, is er voor de beurs in Barcelona een drukke planning. De beste man spreekt de volgende woorden;

Sorry for radio silence. Been super busy planning #MWC2018. Please expect it to be awesome.

De verwachting

We kunnen dus een geweldige editie verwachten, als we de woorden van Sarvikas mogen geloven. Wat we precies kunnen verwachten is niet helemaal duidelijk. Er zijn onlangs nog nieuwe foto’s van de Nokia 1 opgedoken.

Nokia 6 (2018) range foto 3

We verwachten sowieso de aankondiging van de Nokia 6 (2018) voor Europa, waar het toestel eerder deze maand al voor China werd gepresenteerd. Wellicht zit er ook een Europees debuut in voor de Nokia 7 en zien we mogelijk de Nokia 9 of Nokia 8 (2018), of allebei? Persoonlijk schat ik de kans ook nog wel aanwezig dat Nokia een geheel nieuwe 2018-line-up aankondigt; dus ook een Nokia 3 (2018) en Nokia 5 (2018). Wie zal het zeggen?

Het Mobile World Congress begint officieel op 26 februari 2018, maar wellicht wordt de vooravond van de beurs al benut door HMD Global om nieuwe Nokia’s met Android aan te kondigen. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel