‘Nokia 7 met prima specificaties komt begin 2018 naar Europa’

Een erg stijlvol design en prima specificaties voor een interessante prijs; dat is de Nokia 7. Het toestel werd in oktober aangekondigd voor de Chinese markt maar HMD Global zou het toestel mogelijk begin 2018 in Europa uit willen brengen.

Nokia 7 naar Europa?

De Nokia 7 wordt volgens de laatste berichten ook buiten China uitgebracht. Volgens deze berichten zou begin 2018 de telefoon in meer landen uitgebracht moeten worden, waardoor de kans op een release in Europa zeker mogelijk is.

Nokia 7 Wit zwart

In oktober kondigde HMD Global-Nokia de Nokia 7 aan voor China. De smartphone is voorzien van prima specificaties voor een interessante prijs. De Nokia 7 heeft namelijk een 5,2 inch Full-HD display, Snapdragon 630 processor, 6GB RAM, 64GB opslagruimte, 16 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Aan de achterzijde is ook de vingerafdrukscanner te vinden en er is een 3000 mAh accu. Het toestel werd gepresenteerd met Android 7.1 Nougat maar zou mogelijk met de release standaard op Android 8.0 Oreo draaien, zo is de verwachting.

Het is niet bekend wanneer precies de Nokia 7 wordt uitgebracht in Europa en of de berichten tot nu toe volledig juist zijn. De kans lijkt wel aannemelijk. De Nokia 6 verscheen bijvoorbeeld ook eerst in China en werd later in Europa uitgebracht. In het eerste kwartaal van 2018 worden ook de Nokia 8 (2018) en Nokia 9 verwacht. We houden je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel