FCC lekt deel specificaties Nokia 9: 5,5 inch OLED en 3250 mAh accu

Keuringsinstantie FCC heeft meer informatie gedeeld over de nog onaangekondigde Nokia 9. De smartphone van de Finnen zal voorzien zijn van een dual-camera, flinke accu en 5,5 inch OLED-display.

Nokia 9 door FCC

De FCC heeft details naar buiten gebracht over de Nokia 9. Het nieuwe high-end toestel van HMD Global-Nokia zal binnenkort aangekondigd worden. In het verleden kwamen we al meer gegevens te weten over de nieuwe smartphone, en ook nu weer komt er meer informatie bij. Het toestel wordt intern getest onder de namen Heart en Avatar.

De behuizing krijgt mogelijk de IP68-certificering. Daarbij zal Nokia de ‘9’ voorzien van een 5,5 inch OLED-display met waarschijnlijk dunne schermranden. Vanuit de doos draait de Nokia 9 op Android 8.0 Oreo, Stock Android; zoals we van Nokia gewend zijn. De smartphone krijgt verder een dual-camera (12 megapixel+13 megapixel) en een 5 megapixel front-camera. De dual-camera zou mogelijk 2x optische zoom krijgen.

De accucapaciteit bedraagt 3250 mAh en er is een Snapdragon 835 processor. Voor het opslaan van documenten en bestanden is er 128GB opslagruimte beschikbaar. Het werkgeheugen van de Nokia 9 zal vermoedelijk uitkomen op 6GB en mogelijk zelfs 8GB. Een prijs dook eerder ook al op in de wandelgangen. Er zou een prijskaartje aanhangen van 749 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel