‘Design van Nokia 9 onthuld dankzij hoesjesfabrikant’

Een hoesjesfabrikant heeft foto’s naar buiten gebracht van een nog onaangekondigde smartphone van Nokia. Volgens de berichten zou het gaan om de Nokia 9, die mogelijk nog dit jaar aangekondigd kan worden. De foto’s van het dummy-model geven een goede impressie van de telefoon.

Nokia 9 volgens fabrikant van cases

De Nokia 9 wordt het nieuwe vlaggenschip van HMD Global en Nokia, maar het toestel is nog altijd niet officieel aangekondigd. Dat is niet heel gek, want eigenlijk kwamen de geruchten over dit toestel al direct na de aankondiging van de Nokia 8 op gang. Het ligt in lijn der verwachting dat de Nokia 9 er aan zit te komen, maar het bleef bij geruchten.

Een hoesjesfabrikant heeft nu bij webwinkel Amazon alvast hoesjes voor het toestel online gezet. Op de foto’s is een dummy van de Nokia 9 te zien, waarbij het toestel opvalt door het doorlopende scherm aan de zijkanten. De Nokia 9 zou voorzien zijn van dunne schermranden aan de boven- en onderkant en een wat uitstekende dual-camera. Ook is de vingerafdrukscanner naar de achterzijde verplaatst.

De eerdere geruchten spraken verder over een Snapdragon 835 processor, 6-8GB RAM en 128GB opslagruimte. Het toestel zou verder een adviesprijs krijgen van 749 euro en draaien op Android 8.0 Oreo. HMD Global zou volgens de laatste informatie nog dit jaar de nieuwe Nokia 9 willen aankondigen, maar de fabrikant heeft nog niets officieel bevestigd.

We houden je uiteraard op de hoogte zodra er meer informatie is. Eerder verschenen er al wel toffe concepten en renders.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel