Nieuwe concept-video Nokia 9 toont schitterend toestel

Al meerdere keren doken er berichten op over een nieuw high-end toestel van Nokia; de Nokia 9. De smartphone die voorzien zal zijn van nagenoeg randloze schermranden is nu te zien in een spectaculaire nieuwe concept-video. Is dit de Nokia 9?

Nokia 9 in concept-video

Een enthousiaste designer is aan de slag gegaan met de tot nu toe bekende informatie over de Nokia 9. Hierbij zijn er verschillende elementen duidelijk zichtbaar die we naar verwachting ook terug gaan zien bij het nieuwe toestel van de Finnen. De maker van de concept-video heeft onder andere gebruik gemaakt van de video van OnLeaks waarin verschillende hoeken van het toestel uitgelicht werden.

We schreven eerder al over het Nokia 9 concept van de maker van deze video. Dit is namelijk een verbeterde render waarin we de Nokia 9 zien, omdat er nu meer informatie bij de bronnen bekend is. Hierdoor krijgen we onderstaande, strakke video te zien. Waarschijnlijk krijgt de Nokia 9 een IP68-certificering, een dual-camera met Carl Zeiss, maar mogelijk geen 3,5 millimeter aansluiting.

Verwacht wordt dat de Nokia 9 in 2018 het licht zal zien. Tot die tijd zullen we het met de informatie moeten doen die niet (direct) van HMD Global afkomstig is. Wat denk jij van de Nokia 9 zoals we die zien in deze video?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel