Toffe concepten van Nokia 9 verschenen: wordt dit ‘m?

Onlangs verschenen ontwerpschetsen van de nieuwe Nokia 8 en Nokia 9. Beide toestellen moeten volgens de tot nu toe bekende informatie nog dit jaar uitgebracht worden. Een designer heeft nu toffe concepten van de Nokia 9 gepubliceerd.

Nokia 9 concepten

We verwachten dit kwartaal de eerste drie Android-smartphones van Nokia in Nederland. Dit zijn de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6. Daarnaast verschenen kort geleden ontwerpschetsen van de Nokia 8 en 9, samen met enkele details. Deze toestellen zouden in het derde kwartaal van 2017 aangekondigd moeten worden.

Nokia 9 concept

Een enthousiaste designer kon zich niet inhouden en heeft concepten van de Nokia 9 naar buiten gebracht. De designer benadrukt dat de foto’s niet te serieus genomen moeten worden, omdat het puur een fictief concept is op dit moment. Dat betekent niet dat we aan deze toffe concepten van de Nokia 9 geen aandacht mogen besteden.

De ontwerper laat weten dat het toestel in de tekeningen de grootte heeft van een iPhone 7 en een dikte heeft van 6,2 millimeter dik. Ook zien we de dual-camera en een bijna voorkant-vullend display. Wij zijn fan! Zie jij de Nokia 9 wel zitten als hij er zo uit komt te zien?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel