Eerste geruchten over Nokia 9 verschijnen: Snapdragon 835, 6GB RAM en meer

Nokia kwam tijdens het Mobile World Congress met de Nokia 3, 5 en 6 voor de Europese markt. De smartphones zullen dit kwartaal uitgebracht worden. Nu zijn er ook geruchten opgedoken over de high-end smartphone; de Nokia 9.

Nokia 9 geruchten

De eerste geruchten over een nieuwe Nokia smartphone zijn opgedoken op het web. Het gaat om de Nokia 9, een mogelijk high-end toestel van de van oorsprong Finse fabrikant. De telefoon zou over de beste specificaties beschikken en dat maken de geruchten wel twijfelachtig. Persoonlijk durf ik het in twijfel te trekken, maar we willen de gegevens toch met je delen.

De Nokia 9 moet volgens de geruchten beschikken over een 5,5 inch Quad-HD display, een Qualcomm Snapdragon 835 processor en 6GB RAM-geheugen. Daarnaast zou Nokia een dual-camera plaatsen met een resolutie van 22 megapixel. De lens is volgens de geruchten afkomstig van Carl Zeiss, waar Nokia vaker meegewerkt heeft. Echter heeft HMD Global eerder bekend gemaakt dat het niet met Carl Zeiss meer samenwerkt.

Er gaan verder berichten over een 3800 mAh accu die snel opgeladen kan worden, is er 64/128GB geheugen en is er IP-68 certificering waardoor het stof- en waterdicht is. De hoeveelheid informatie houdt niet op, want de telefoon krijgt volgens de informatie ook over een vingerafdrukscanner, een irisscanner en Android 7.1.2 Nougat. Ook moet er OZO Audio Enchancements aanwezig zijn waarbij de geluidskwaliteit opgewaardeerd wordt tot 3D-audio. Onderstaande video publiceerde Nokia eerder.

De informatie is zo rijkelijk dat we nog steeds twijfelen. Eerst zien, dan geloven. Maar als de berichten kloppen, dan wachten we met smart op de Nokia 9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel