Nokia komt met verrassend geprijsde Nokia 3, Nokia 5 en 6 naar Nederland

Nokia heeft tijdens een persconferentie in Barcelona drie nieuwe smartphones aangekondigd. De Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6 zijn zeer competitief geprijsd en bieden tegelijkertijd het beste van de Finse smartphonefabrikant.

Nokia houdt de focus op zaken die echt belangrijk zijn in het dagelijkse leven. Tijdens haar persconferentie belooft Nokia een premium design voor iedere Android telefoon die ze uitbrengen. Nokia benadrukte op de persconferentie het belangrijk te vinden om al haar smartphones van maandelijkse updates te voorzien. Hiermee krijgt jouw Nokia smartphone de laatste Android updates.

Nokia 6 gaat globaal

Nokia 6 is al enige tijd verkrijgbaar op de Chinese markt, waar het uitstekende verkoopcijfers weet te noteren. De eerste toestellen waren binnen 23 seconden uitverkocht en inmiddels kent het toestel een klanttevredenheid van 97% in China.

Nokia 6

De Nokia 6 heeft een 5,5 inch Full-HD display en beschikt over een slimme versterker die twee luidsprekers in het toestel aanstuurt. Een speciale Nokia 6 Art Black zal verkrijgbaar zijn voor 299 euro en de normale Nokia 6 zal verkrijgbaar zijn voor 229 euro.


Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Nokia 5

Nokia introduceerde de Nokia 5 als alternatief voor de Nokia 6, met een kleinere form-factor. Het toestel beschikt over een 5.2 inch display. De Nokia 5 is vervaardigd uit aluminium in een prachtige 3D-vorm. De Nokia 5 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 430 processor en beschikt over een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde is een 8 megapixel camera te vinden. Op het toestel is standaard 16 gigabyte aan opslagruimte beschikbaar dat uitgebreid kan worden met een MicroSD-kaart.

Nokia 5

De Nokia 5 is beschikbaar in een single en dual-sim variant en met de Nokia 5 heb je uiteraard de laatste Android versie tot je beschikking. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren blauw, koper, zwart en zilver. Nokia 5 zal voor ongeveer 189 euro op de markt gaan verschijnen in het tweede kwartaal van 2017.


Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Nokia 3

Wie opzoek is naar een goedkoper toestel kan terecht bij de Nokia 3. De Nokia 3 is eveneens een stevig toestel vervaardigd uit aluminium en voorzien van Gorilla Glass. Het display is 5,0 inch groot en aan de voor- en achterzijde zijn 8 megapixel camera’s met autofocus te vinden. Ook bij de Nokia 3 mag ondersteuning voor 4G niet ontbreken en kun je het toestel aanschaffen met dual-sim mogelijkheden.

Nokia 3

Intern vinden we nog 16GB opslagruimte met de mogelijkheid tot uitbreiden naar 128GB middels een MicroSD-kaart. De Nokia 3 is verder voorzien van alle gemakken zoals NFC en diverse sensoren. Nokia heeft niet bespaard op de details maar wel op de prijs; voor slechts 139 euro kun je de Nokia 3 in handen krijgen in het tweede kwartaal van dit jaar.


Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook: Nokia kondigde ook de nostalgische Nokia 3310 aan tijdens haar persconferentie. Lees hier meer over dit toestel.

Lees ook

Reageer op dit artikel