Nokia 9 te zien in 360-graden videorender en foto’s

Wanneer we een nieuw high-end toestel van Nokia kunnen verwachten is niet helemaal duidelijk, maar de Nokia 9 duikt wel met regelmaat op. Nu is een interessante 360-graden videorender verschenen waarin de Nokia 9 is te zien.

Nokia 9 in 360-graden

De 360-graden video is tot stand gekomen door een samenwerking met CompareRaja en de bekende ‘leaker’ Onleaks. HMD Global zou achter de schermen werken aan de Nokia 9, waarover we al meerdere details te weten zijn gekomen in de afgelopen tijd.

Nokia 9 render

De 3D-renders laten het toestel van alle kanten zien, maar goed om erbij te vermelden is dat het hier nog steeds gaat om concepten. We zien de dual-camera en de vingerafdrukscanner en het licht gebogen display aan de voorzijde. Aan de onderkant is de USB Type-C poort te zien en ook de mogelijke specificaties worden genoemd.

Nokia 9 render

Verwacht wordt dat de Nokia 9 voorzien zal zijn van een 5,5 inch AMOLED Quad-HD display, Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB/128GB geheugen en dus een dual-camera. Volgens dezelfde bron heeft het toestel de afmetingen 140,9 x 72,9 x 7,5 millimeter en bij de camera is de dikte 8,9 millimeter.

Zodra er meer bekend is over de Nokia 9, houden we je via DroidApp natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel