Nokia 9 renders laten nieuwe smartphone zien zonder bezels

Nokia zou achter de schermen bezig zijn met de Nokia 9. De mogelijk uitgebreidere variant van de Nokia 8 is nu te zien op renders. Het toestel krijgt een ontwerp met zowel aan de voor- als aan de achterkant gebogen randen.

Nokia 9 renders verschenen

De Nokia 9 gaat al enige tijd mee in het geruchtencircuit. De smartphone van HMD Global zou door het bedrijf al getest worden, zo luiden de berichten. Er zijn nieuwe renders verschenen waarbij we het mogelijke ontwerp van de Nokia 9 te zien krijgen.

Nokia 9 renders

De Nokia 9 zou zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien zijn van gebogen glas. Er is een AMOLED display aanwezig met mogelijk een grootte van 5,5 inch. Daarbij zal de telefoon uitgerust zijn met een Carl Zeiss dual-camera, een Snapdragon 835 processor en mogelijk een IP68-certificering die aangeeft dat het toestel waterdicht is.

Volgens de tot nu toe bekende informatie zou de Nokia 9 op de markt komen voor een adviesprijs van 750 euro. Een datum is nog niet bekend, misschien zien we het toestel pas volgend jaar tijdens het Mobile World Congress, die kans schatten wij aanwezig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel