Nokia 2: persfoto’s laten nieuwe betaalbare smartphone zien

De Nokia 2 gaat al wat langer rond in het geruchtencircuit. De ‘2’ moet het goedkoopste Android-toestel worden van HMD Global-Nokia. Nu heeft Evan Blass persfoto’s gepubliceerd.

Persfoto’s van Nokia 2

De Nokia 8 is de laatst aangekondigde smartphone van HMD Global-Nokia en de Nokia 3 is de meest betaalbare van het bedrijf. Echter gaan er enige tijd al berichten rond over een nog goedkopere Android-smartphone; de Nokia 2.

Nu heeft de bekende leaker Evan Blass persfoto’s gedeeld van de Nokia 2. We zien hierop het toestel in twee kleuren; wit en zwart. Waar de andere Nokia’s on-screen toetsen heeft onder het scherm, zal de Nokia 2 on-screen toetsen hebben, dus weergegeven op het scherm zelf zoals we vaak zien bij Android-toestellen.

Nokia 2 persfoto's

Eerder doken al foto’s op van een prototype van de Nokia 2. Deze foto’s lijken nu overeen te komen met de nieuwe persfoto’s. Volgens eerdere berichten zal de Nokia 2 beschikken over een Snapdragon 212 processor, een schermgrootte van tussen de 4,7 en 5,0 inch en mogelijk een 4000 mAh accu. De prijs moet rond de 100 euro komen te liggen.

Zodra er meer bekend is over de Nokia 2 zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel