Nokia 3: uitrol van Android 7.1.1 Nougat update begonnen

HMD Global kondigde eerder aan dat eind augustus begonnen zou worden met het verspreiden van een update voor de Nokia 3. De update naar Android 7.1.1 Nougat voor de Nokia 3 is nu echt begonnen en brengt diverse verbeteringen.

Nokia 3: Android 7.1.1 Nougat

De update naar Android 7.1.1 Nougat voor de Nokia 3 wordt vanaf nu uitgerold. HMD Global, de inmiddels eigenaar van de merknaam Nokia, kwam eerder met het bericht dat de update eind augustus uitgerold zou worden. Door onbekende oorzaak werd het een paar weken later, maar gebruikers kunnen de update vanaf nu verwachten op hun toestel.

Android 7.1.1 Nougat Nokia 3

Android 7.1.1 Nougat brengt een aantal extra features en verbeteringen. Zo is het mogelijk om App Shortcuts te gebruiken. Dit zijn snelkoppelingen naar acties door het app-icoontje langer ingedrukt te houden. Tevens zijn er verschillende verbeteringen in de stabiliteit en bediening doorgevoerd. De update wordt OTA uitgerold, maar dit zal gefaseerd plaatsvinden. Hierdoor kan het even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. De update is circa 750 MB groot en door deze grootte raden we je aan de update via WiFi te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel