Nokia 3 onderworpen aan duurzaamheidstest: nog steeds zo degelijk als vroeger?

HMD Global is de eigenaar van Nokia en bracht korte tijd geleden de Nokia 3 uit in Nederland, samen met de Nokia 5. Nu is de ‘3’ onderworpen aan de Nokia 3 duurzaamheidstest. Is Nokia nog steeds zo degelijk als vroeger?

Nokia 3 duurzaamheidstest

De Nokia 3 is de goedkoopste Nokia-smartphone van dit moment en draait op Android Nougat. De plastic behuizing met metalen frame, een 5,0 inch HD-display en verdere prima specificaties maken het toestel een interessante optie, voor als je op zoek bent naar een betaalbaar toestel.

JerryRigEverything is bekend van de video’s waarin de degelijkheid en stevigheid van telefoons onder de loep wordt genomen. Nu is het de beurt aan de Nokia 3 duurzaamheidstest. Hoe krasgevoelig is het beeldscherm, buigt het toestel snel en dergelijke onderwerpen worden besproken. Opvallend is de plastic cameralens die bij krassen op de lens wel je foto’s kan beïnvloeden. Wel kan dit opgelost worden met een case. Opvallend is ook hoe degelijk het toestel is in de buig-test.

Alle details over de Nokia 3 vind je op de toestel-pagina die je kunt bereiken via onderstaande button. Je vindt daar de actuele prijzen bij webwinkels en specificaties van de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel