Nokia 3 en Nokia 5 vanaf vandaag te koop in Nederland: alle prijzen en details

Eindelijk is het zover; de Nokia 3 en Nokia 5 met Android zijn te koop in Nederland. Hiermee is de van oorsprong Finse fabrikant samen met HMD Global echt terug met betaalbare smartphones in ons land. We zetten alle details over de interessante Nokia 3 en Nokia 5 voor je op een rij.

Nokia 3 en Nokia 5 in Nederland

Lang hebben we er op moeten wachten, maar het moment is eindelijk aangebroken; de eerste Nokia-smartphones met Android zijn verkrijgbaar in Nederland. HMD Global brengt de toestellen onder de merknaam Nokia uit en hiermee is de comeback van Nokia een feit. De Nokia 6 wordt medio juli verwacht; de Nokia 3 en Nokia 5 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Nokia kwam met de comeback tijdens het Mobile World Congress, eind februari. De betaalbare toestellen zijn voorzien van Stock Android met minimale aanpassingen en Nokia belooft een interessant updatebeleid zoals bij de Nexus-serie. Vanaf vandaag, 28 juni, zijn de Nokia 3 en Nokia 5 verkrijgbaar. We zetten van alle twee de toestellen de belangrijkste details op een rij.

Nokia 3 Nederland

Nokia 3

De Nokia 3 is de goedkoopste Android-smartphone van Nokia op dit moment. De prijs bedraagt 149 euro en voor dit bedrag heb je een toestel met een metalen behuizing, een 5,0 inch HD-display en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Tevens is er 2GB aan RAM-geheugen, 16GB uitbreidbare opslagruimte en een 2630 mAh accu. Het toestel wordt aangedreven door een MediaTek 1.3 GHz quad-core processor en Android 7.1.1 Nougat. Voor het maken van foto’s is de Nokia 3 uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel front-camera.

De Nokia 3 is vanaf vandaag te koop bij CoolblueBol.com, Mobiel en Belsimpel. Alle details en prijzen vind je via onderstaande button op de toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Nokia 5 Nederland

Nokia 5

Met een prijs van 199 euro is de Nokia 5 iets hoger geprijsd, maar nog steeds niet duur te noemen. Voor dit bedrag krijg je wederom een metalen behuizing, een 5,2 inch HD-display en ook de vingerafdrukscanner. Er is 16GB (uitbreidbare) opslagruimte, 2GB RAM-geheugen en een 3000 mAh accu. De Nokia 5 heeft een Snapdragon 430 processor gekregen van Qualcomm en draait op Android 7.0 Nougat. Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera achter, of de 8 megapixel camera voor.

De Nokia 5 kost 199 euro en is vanaf vandaag verkrijgbaar bij CoolblueBol.com, Mobiel en Belsimpel. De details vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel