Nokia 3 en 5 vanaf 28 juni in Nederland; Nokia 6 vanaf juli verkrijgbaar

De Nokia 3 en Nokia 5 zijn twee van de drie Android-toestellen die Nokia samen met HMD Global uitbrengt. Er doken eerder al berichten op dat de toestellen vanaf juni in Nederland verkrijgbaar zouden zijn, en nu wordt het nogmaals bevestigd. Ook kunnen we de Nokia 6 op korte termijn verwachten.

Nokia 3 en Nokia 5 naar Nederland

Nog een ruime twee weken geduld en dan liggen de Nokia 3 en Nokia 5 in de Nederlandse winkels. Samen met HMD Global brengt Nokia haar eerste eigen Android-smartphones uit, wereldwijd. We schreven eind mei dat de Android-toestellen vanaf juni verkrijgbaar zouden zijn, en nu weten we ook een datum voor twee van de drie toestellen.

Telecomprovider KPN en verschillende webwinkels noemen nu de datum 28 juni 2017. Vanaf die dag worden de Nokia 3 en Nokia 5 uitgeleverd. Vanaf medio juli (mogelijk 14 juli 2017) is ook de Nokia 6 te koop in Nederland. Tijdens het Mobile World Congress afgelopen jaar werden de drie toestellen, samen met de Nokia 3310 (2017) aangekondigd. De Nokia 6 werd voor China al eerder aangekondigd en wist daar verschillende records te breken.

Nokia 3 28 juni

Nokia 3

De Nokia 3 is de goedkoopste Android-smartphone van het bedrijf; er is een 5,0 inch HD-beeldscherm, een 8 megapixel camera, Android 7.0 Nougat en een 1.3 GHz quad-core processor. Ook is er een 2650 mAh accu en je hebt de Nokia 3 voor 149 euro.

Nokia 5 28 juni

Nokia 5

Met de Nokia 5 heb je een toestel met een 5,2 inch HD-display, een 13 megapixel camera, een Snapdragon 430 van Qualcomm en een 3000 mAh accu. De prijs van de Nokia 5 met Android Nougat ligt op 199 euro.

Alle details, actuele prijzen en meer informatie vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel