Nokia 6 enorm populair: compleet uitverkocht in 1 minuut

Nokia is terug met haar eerste Android-smartphone; de Nokia 6. Het toestel ging gisteren in de verkoop in China. De vraag naar de smartphone van Nokia is enorm. Het toestel vloog over de toonbank. Is dit goed nieuws voor de Europese markt?

Nokia 6 groot succes

De Nokia 6 is de eerste Android smartphone en is gisteren gelanceerd voor de Chinese markt. De Nokia 6 werd 8 januari aangekondigd door de van oorsprong Finse fabrikant. Op de website van de webwinkel hebben miljoenen mensen zich geregistreerd voor de nieuwe Android-smartphone. Echter betekent dit niet dat dit ook daadwerkelijk bestellingen waren. Het is namelijk niet officieel bekend hoeveel smartphones er verkocht zijn tijdens deze minuut.

Nokia 6 China

Gisteren was het toestel dus in China in de verkoop gegaan. Het bedrijf werkt samen met HMD Global voor de realisatie van de nieuwe Nokia smartphones. De Nokia 6 is in één minuut tijd helemaal uitverkocht. De verwachting is dat Nokia na de enorme belangstelling van registraties, meer toestellen zijn gemaakt.

De Nokia 6 is de eerste Android-smartphone van Nokia. Het bedrijf komt tijdens het Mobile World Congress met nieuwe toestellen, zo is de verwachting. De aanwijzingen zijn er dat de Nokia 6 ook naar Europa zal komen. Het toestel is voorzien van een metalen behuizing, een 5,5 inch Full-HD display, 4GB RAM, 64GB geheugen, een 16 megapixel camera, Snapdragon 430 octa-core processor en Android 7.0 Nougat. Alle details hebben we voor je verzameld op de smartphone-pagina die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel