Interessante Nokia 6 (2018) te koop in Nederland: bestel hem direct met gratis Chromecast

Tijdens het Mobile World Congress van 2018 kwam HMD Global met een reeks interessante Nokia-smartphones. De Nokia 7+ werd eind maart uitgebracht, nu is ook de Nokia 6.1 (2018) verkrijgbaar in ons land. We zetten de details op een rij.

Nokia 6 (2018) te koop in Nederland

De telecomwinkels zijn een toestel rijker en wel de Nokia 6 (2018). Vandaag werd de huidige Nokia 6 gewoon nog voorzien van Android 8.1 Oreo en de updates lijken ook voor het model van vorig jaar voorlopig niet te stoppen. De nieuwe Nokia 6 (2018) is een stap vooruit maar kent geen enorme verschillen in vergelijking met zijn voorganger.

Nokia 6.1 2018

De Nokia 6 (2018) wordt ook wel Nokia 6.1 genoemd en heeft een 5,5 inch Full-HD display met een metalen afwerking met koperen rand. Daarbij is de vingerafdrukscanner verplaatst naar de achterkant van de telefoon. Daar vinden we ook de 16 megapixel camera. Voor is een 8MP front-camera geplaatst. Nieuw is ook de USB-C poort aan de onderzijde van de Nokia 6 (2018).

Het standaard model is uitgerust met 3GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. Daarbij is er een 3000 mAh accu en het meest belangrijk; Android One. Dankzij de toepassing van Android One ben je minimaal 3 jaar gegarandeerd van beveiligingsupdates en 2 jaar van Android-updates. Er ligt geen andere interface over Android; waardoor je updates snel nadat Google ze heeft vrijgegeven uitgerold krijgt.

Nokia 6 2018 kopen

Verkrijgbaarheid

De Nokia 6.1 ofwel Nokia 6 (2018) is vanaf nu in Nederland te vinden. Je betaalt voor de telefoon een bedrag van (slechts) 279 euro, wat gezien de specificaties en ervaringen met vorige Nokia 6 erg interessant is. Bestel je hem nu, dan krijg je tijdelijk bij verschillende winkels er een gratis Chromecast bij! Handig!

Let op dat niet bij alle winkels het toestel direct uit voorraad leverbaar is. T-Mobile verkoopt zelf geen Nokia-toestellen; maar via onderstaande derden kun je wel het toestel eventueel in combinatie met een T-Mobile abonnement (ook verlenging) afsluiten. Ook KPN en Vodafone hebben het toestel zelf -nog- niet in het assortiment.

Wil je alle details en actuele prijzen raadplegen? Dan kun je terecht op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

En via onderstaande button vind je op de Nokia 6 toestelpagina alle informatie van de Nokia 6 van vorig jaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel