Nieuwe Nokia 6 (2018), 7+ en 8 Sirocco beschikbaar voor pre-order met gratis Chromecast

Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress zijn er weer een hoop nieuwe smartphones aangekondigd. De ene smartphone is nog meer bijzonder dan de ander. Zo kondigde Nokia vier nieuwe smartphones aan. Je kunt vanaf nu een pre-order plaatsen.

Nokia’s voor 2018 in de pre-order

Kun je niet wachten totdat je die interessante Nokia 6 (2018), elegante Nokia 7+ of stijlvolle Nokia 8 Sirocco in je bezit hebt? Dan is er nu goed nieuws. Het is vanaf nu mogelijk om een pre-order te plaatsen zodat je het toestel op de dag van de release in huis hebt. In de afgelopen week werd de Nokia 1 al uitgebracht in Nederland.

Gegarandeerde updates

Daarbij zijn de Nokia 6 2018, 7+ en 8 Sirocco voorzien van Android 8.0 Oreo met Android One waarmee het razendsnel updates krijgt. Hiervoor hanteert Google de volgende periodes; minimaal 2 jaar voor software-updates, minimaal 3 jaar beveiligingsupdates.

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco

Hoewel de Nokia 8 Sirocco het nummer ‘8’ draagt, heeft het toestel maar weinig overeenkomsten met de Nokia 8 die vorig jaar verscheen. Het is een erg stijlvol toestel met een 5,5 pOLED display met 18:9 beeldverhouding en doorlopende schermranden aan de zijkant. Het toestel heeft een Snapdragon 835 processor, 6GB RAM-geheugen en 128GB opslagruimte. Foto’s maak je met de dual-camera. De verwachting is dat het toestel eind april (rond de 27e) wordt uitgeleverd in Nederland. De prijs bedraagt 749 euro, maar de pre-order van dit toestel is nog niet bij iedere winkel gestart.

Pre-order bij: Coolblue, Belsimpel, Mobiel, Bol.com

nokia 7 plus

Nokia 7+

De Nokia 7+ is een stijlvolle smartphone met een 6,0 inch beeldscherm met Full-HD+ resolutie en 18:9 beeldverhouding. We zien een stijlvolle aluminium behuizing met aan de achterkant de dual-camera (13MP+12MP) en de vingerafdrukscanner. Tevens is er een 16 megapixel front-camera, Snapdragon 660 octa-core processor en 4GB RAM-geheugen. Er is daarbij een krachtige 3800 mAh accu en dus het Android One programma met snelle updates. De prijs ligt op 399 euro. De releasedatum ligt vermoedelijk op 6 april.

Pre-order bij: Coolblue (gratis Chromecast), Belsimpel, Mobiel, Bol.com (gratis Chromecast)

Nokia 6.1 2018

Nokia 6 (2018)

De Nokia 6 was vorig jaar één van de meest populaire smartphones van HMD Global. Reden genoeg dus om een opvolger uit te brengen met enkele fijne verbeteringen. De Nokia 6 (2018) – ook wel Nokia 6.1 genoemd – heeft een 5,5 inch display met Full-HD beeldscherm van 1920 x 1080 pixels. De smartphone is vervaardigd uit metaal, heeft 32GB opslagruimte met 3GB RAM en een Snapdragon 630 octa-core processor. Er is een 16 megapixel camera en 3000 mAh accu. Het toestel kost 279 euro en komt medio april uit en wordt ook wel Nokia 6.1 genoemd.

Pre-order bij: Coolblue (gratis Chromecast), Belsimpel, Mobiel, Bol.com (gratis Chromecast)

Alle details over de drie toestellen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel