Download de nieuwe Nokia 7+ wallpapers voor je eigen toestel

In april kunnen we de nieuwe Nokia-smartphones verwachten. Eén daarvan is de Nokia 7+ met een schitterend design. Van dit toestel kun je nu de wallpapers downloaden voor op je eigen smartphone.

Nokia 7+ wallpapers

De Nokia 7+ werd samen met de Nokia 6 (2018), Nokia 8 Sirocco en Nokia 1 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. HMD Global zal de toestellen in april uitbrengen en de Nokia 1 ligt sinds vrijdag in de winkels. In afwachting van het nieuwe toestel kun je nu alvast aan de slag met de achtergronden. De Nokia 7+ wallpapers bestaan voor dit moment uit foto’s met een resolutie van 2160 x 2160 pixels en bestaan uit elf foto’s.

Nokia 7+ wallpapers

De Nokia 7+ is een toestel met een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm met dunne schermranden en een Snapdragon 660 octa-core processor en 3800 mAh accu. Daarbij heeft HMD Global draait op Android 8.1 Oreo met Android One. Android One zorgt ervoor dat je drie jaar verzekerd bent van updates. Ook is er een 13MP+12MP dual-camera en 64GB opslagruimte. Alle details vind je via onderstaande button op de Nokia 7+ pagina.

De achtergronden kun je hier downloaden (ZIP).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel