Nokia 8 ontvangt beveiligingsupdate maart 2018 in Nederland

In Nederland en verschillende andere landen is Nokia bezig met het verspreiden van een nieuwe security-patch. Werd eerder deze maand de update al uitgerold voor de Nokia 5 en 6, is nu ook de Nokia 8 aan de beurt.

Beveiligingsupdate maart voor Nokia 8

De Nokia 8 wordt bijgewerkt met een nieuwe update. Dit weet DroidApp-lezer Richard ons te melden. Begin deze maand bracht Google beveiligingsupdate maart 2018 uit voor Android en fabrikanten kunnen nu aan de slag met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. Voor de Nokia 5 en 6 werd de nieuwe software-update een kleine week geleden al uitgerold.

Nokia 8 beveiligingsupdate maart 2018

De nieuwe security-patch dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem. Niet alle patches zijn voor de Nokia 8 geschikt, dit is bijvoorbeeld afhankelijk van bepaalde componenten zoals de processor. Inmiddels draait de Nokia 8 al even op Oreo en dit is zelfs versie Android 8.1 Oreo. Nokia hecht veel waarde aan een goed updatebeleid en dat juichen we alleen maar toe.

Wanneer de update voor je toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een notificatie op je toestel. Bij instellingen > over de telefoon > software-update kun je eventueel ook handmatig controleren of de update beschikbaar is. Het gaat om een gefaseerde update waardoor de uitrol van de update wat langer kan duren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel