‘Nokia 9 en Nokia 8 Pro staan nog steeds op de roadmap voor 2018’

Nokia kwam vorige week met de introductie van een aantal nieuwe smartphones. Hieronder zaten onder andere de Nokia 7+ en de Nokia 8 Sirocco. Echter zou de Nokia 9 nog steeds op de roadmap voorkomen, zo melden bronnen.

Nokia 9 in roadmap voor 2018

Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress heeft Nokia vier smartphones en een nostalgisch toestel in een nieuw jasje gepresenteerd (de Nokia 8110 4G). HMD Global bracht als meest uitgebreide toestel de Nokia 8 Sirocco onder de aandacht. Dit is een smartphone met doorlopende schermranden en high-end specificaties.

Nokia 8 Sirocco

Toch zal er dit jaar een nieuwe high-end smartphone van HMD Global en Nokia verschijnen. Op de roadmap zouden volgens bronnen nog minstens twee toestellen staan; de Nokia 8 Pro en Nokia 9. Hierbij wordt de Nokia 8 Pro in augustus van dit jaar verwacht, voorzien van een Snapdragon 845 processor.

Ook de Nokia 9 krijgt volgens de berichten deze processor. Het toestel zou vol innovatieve verbeteringen zitten, waarbij wordt gedacht aan een vingerafdrukscanner in het scherm. Het toestel komt mogelijk pas aan het eind van dit jaar in de spotlights, maar het is interessant te weten dat Nokia niet stilzit.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel