Android beveiligingsupdate maart 2018: weer 37 lekken gedicht

Google geeft in de eerste week van de nieuwe maand een nieuwe security-patch uit. Ook deze keer is dat het geval en zijn we aangekomen bij Android beveiligingsupdate maart 2018. Hierbij zijn ruim dertig patches doorgevoerd voor de beveiliging van Android.

Android beveiligingsupdate maart 2018

In de derde maand van 2018 heeft Google haar nieuwste security-patch vrijgegeven; Android beveiligingsupdate maart 2018. In deze update zijn om precies te zijn 37 patches doorgevoerd. De prioriteit van de patches verschilt per patch. Ook zijn niet alle 37 patches voor alle toestellen bedoeld. Sommige patches zijn alleen bedoeld voor toestellen met bepaalde processoren.

De Pixel 2 en Pixel 2 XL van Google krijgen met de update ook direct een aantal verbeteringen. Wanneer je het scherm wilt ontgrendelen met je vingerafdruk, moet dit nu beter werken. Bij de Pixel 2 XL de audio-performance verbeterd bij het opnemen van een video en is de crash-reporting verbeterd.

Fabrikanten kunnen vanaf nu aan de slag met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. Zoals we eerder in ons opiniestuk aangaven is dat lang niet standaard bij iedere fabrikant. Mocht je zelf beschikken over een Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel C, Nexus 6P of Nexus 5X dan kun je aan de slag met de Factory Images of OTA Images. Je kunt ook wachten totdat Google zelf de update uitrolt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel