Android beveiligingsupdate februari 2018: 29 patches en verbeteringen

Google heeft een nieuwe beveiligingsupdate vrijgegeven voor Android. Het gaat om beveiligingsupdate februari 2018 waarin weer een groot aantal patches zijn doorgevoerd. Als eerst is de update beschikbaar voor de Pixel en Nexus.

Beveiligingsupdate februari 2018

In de eerste week van een nieuwe maand geeft Google een nieuwe security-patch vrij. Android moet met beveiligingsupdate februari 2018 weer een stukje veiliger worden. In totaal worden 29 patches doorgevoerd en worden er verschillende verbeteringen toegevoegd aan Android.

Het merendeel van de fixes is van gemiddelde prioriteit. Zo’n drie patches zijn van hoge prioriteit. De update brengt patches voor verschillende onderdelen. Denk aan het media framework, het systeem en verschillende componenten. Niet alle patches zijn voor alle toestellen, dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van het type processor dat in je smartphone zit.

Er zijn dus nog een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de toestellen met de update. Google meldt de volgende verbeteringen in Android met de februari update;

Android beveiligingsupdate februari 2018

Fabrikanten kunnen vanaf nu aan de slag met de update om hem beschikbaar te stellen voor hun smartphones. Als eerst is de update beschikbaar voor verschillende Nexus- en Pixel-toestellen. Wil je niet wachten op de update, dan kun je ook zelf aan de slag met de OTA Images en Factory Images.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel