Nokia 7+ ontvangt Android 8.1 Oreo met beveiligingsupdate april

De Nokia 7+ is pas sinds korte tijd op de markt, maar de eerste grote update voor het toestel is een feit. Het gaat om de update naar Android 8.1 Oreo die ook een nieuwe beveiligingsupdate brengt. De update brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies.

Nokia 7+: Android 8.1 Oreo

Vandaag werd door HMD Global begonnen met het verspreiden van Android 8.0 Oreo voor de Nokia 3. Echter wordt de stabiliteit van de servers nog meer op de proef gesteld, want voor de Nokia 7+ is nu ook een update gestart. Voor het strakke toestel staat nu de update naar Android 8.1 Oreo klaar.

Samen met de update naar de nieuwe versie van Oreo, is ook het security-patch level geüpdatet. Van patch februari gaan we nu naar beveiligingsupdate april 2018. Android 8.1 Oreo brengt verbeterde navigatieknoppen wanneer er gebruik gemaakt wordt van de accubesparing, nieuw vormgegeven aan-uit menu, vernieuwd scherm met Instellingen en het accupercentage van verbonden Bluetooth-toestellen.

Nokia 7 plus Android 8.1 Oreo

De update voor de Nokia 7+ heeft versienummer V2.13B en is 590,2 MB groot. Je krijgt vanzelf een melding op je device zodra de update beschikbaar is. Eventueel kun je bij Instellingen > Software-update ook handmatig controleren of de update klaarstaat.

De Nokia 7+ is een erg interessant toestel met een relatief scherpe prijs. De smartphone is sinds korte tijd te koop in Nederland. Alle details en actuele prijzen van het toestel vind je op onze uitgebreide toestelpagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel