Komst Nokia 6 in Nederland enkele weken vertraagd

De Nokia 6 zou in juli uitgebracht worden, zo werd eerder bekend. Echter zal de Nokia 6, momenteel het high-end toestel dat samen met HMD Global wordt uitgebracht, niet meer deze maand in Nederland te koop zijn.

Nokia 6 vertraagd

Medio juli werd de Nokia 6 in ons land verwacht, echter is de maand juli bijna voorbij en zullen we deze maand de smartphone niet meer gaan zien. Sinds eind juni zijn de Nokia 3 en Nokia 5 in Nederland te koop. De Nokia 6, het meest uitgebreide toestel laat nog even op zich wachten.

Nokia 6 zilver

‘Enkele weken later…’

DroidApp heeft navraag gedaan en het toestel is enkele weken vertraagd. Een precieze datum waarop het toestel beschikbaar komt is helaas niet bekend, maar we kunnen wel een indicatie geven. We verwachten de Nokia 6 tussen midden en eind augustus in de Nederlandse winkels. De reden is niet bekend gemaakt.

Nokia 6

De Nokia 6 werd op het Mobile World Congress eerder dit jaar aangekondigd voor de Europese markt. Het is een toestel met een metalen behuizing en een 5,5 inch Full-HD display. Er is een 16 megapixel camera, 8 megapixel front-camera en Android Nougat met Stock Android interface. Ook is er een Snapdragon 430 octa-core processor en 3000 mAh accu. Nokia werkt voor de ontwikkeling samen met HMD Global; de prijs voor de Nokia 6 ligt op 249,99 euro.

Alle specificaties, actuele prijzen en details over de Nokia 6 vind je via onderstaande button op de Nokia 6 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel