Nokia 6 eindelijk breed verkrijgbaar in Nederland: prijzen en details

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover. De Nokia 6 is vanaf nu breed verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. De smartphone werd eerder dit jaar gepresenteerd door HMD Global en is voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje met prima specificaties.

Nokia 6 in Nederland

De Nokia 6 is vanaf nu eindelijk goed verkrijgbaar in Nederland. De uitlevering naar ons land leek elke keer maar uitgesteld te worden en als er in de afgelopen tijd leveringen waren, dan waren dit er maar een handjevol. DroidApp kan je nu melden dat de telefoon vanaf nu officieel in Nederland te koop is.

Samen met de Nokia 3 en Nokia 5 was de Nokia 6 één van de drie smartphones die tijdens het Mobile World Congress aangekondigd werd. Waar de Nokia 3 en Nokia 5 al langere tijd in de verkoop zijn, is dat bij de Nokia 6 anders gelopen. Vermoedelijk was dit vanwege de enorme populariteit van de telefoon die voorzien is van een gunstig prijskaartje.

Nokia 6

Voor 249 euro krijg je een metalen smartphone met 5,5 inch Full-HD display en vingerafdrukscanner. Daarnaast is de smartphone voorzien van 4GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart. Voor het maken van foto’s is er de 16 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Er is een snelle 1.4 GHz octa-core Snapdragon 430 processor aan boord en 3000 mAh accu. De Nokia 6 draait nu op Android 7.1.1 Nougat, maar de update naar Android 8.0 Oreo zit in de pijplijn.

Mocht je nog twijfelen, lees dan ook ons artikel met de beste smartphone tot 300 euro. Voor net geen 250 euro heb je aan de Nokia 6 absoluut een goede keus.

Nokia 6 kopen

Je kunt de smartphone direct kopen bij Coolblue, Bol.com, Mobiel en Belsimpel. Een compleet overzicht van specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Nokia 6 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel